ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ НА MOJO.BG

1. Доставките от MOJO.BG се извършват според условията за ползване на търговеца, с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, до офис на куриера или личен адрес.

2. Всички поръчки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД, ПРОБА И ТЕСТ, преди заплащането, според правилата на конкретния куриер.

3. Цените за доставка се изчисляват автоматично при генериране на поръчката.

4. MOJO.BG и нашите търговски партньори предлагме услугата ПРАВО НА ИЗБОР при поръчка на повече от един модел с право да заплатите само избраните след проба. Услугата се предлага при доставка с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Цената за доставка се изчислява автоматично според стойността на добавените в количката артикули.

5. Куриерските разходи за връщане, след направен ПРЕГЛЕД, ПРОБА И ТЕСТ или ПРАВО НА ИЗБОР са за сметка на клиента.

6. MOJO.BG и търговците - наши партньори приемаме плащане за доставените поръчки, единствено като НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ под формата на ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД (ППП), на база на сключени договори с куриерските служби, за което по закон не се издава фискален бон. Задължението за издаване на финансов документ при ППП е на куриера. Моля изисквайте своя документ за извършеното плащане от куриерската фирма, приела плащането!

7. Всички поръчки, направени на MOJO.BG, са придружение с :

 - потвърдена електронна поръчка, която Ви е изпратена на е-мейл адреса, посочен от Вас.

 - изходящ складов документ за изпратените артикули.

 - товарителница, удостоверяваща доставката на пратката по куриер.

 - ако желаете да Ви бъде издадена данъчна фактура за направената покупка, моля да се свържете с нас по е-мейл, телефон, през профила си на MOJO.BG или да отбележете това свое желание при генериране на поръчката като коментар.

 

УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМЛИВО ПОЛЗВАНЕ НА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ:

 - Поръчаният артикул се доставя на посочения от Потребителя адрес или офис на куриер. Потребителят поема задължението да осигури достъп до адреса и възможност за получаване на пратката.

 - Поръчаната стока се доставя от куриера, подходящо опакована, съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

 - Ако Потребителят не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и Brandsoutlet.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

 - В случай, че Потребителят потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по допълнителната доставка. Разходите за втората доставка се заплащат при получаване на стоката.